Talouspalvelut Helmitaulu Oy

Talouspalvelut Helmitaulu on moderni tilitoimisto, joka tarjoaa nykyaikaisia tilitoimistopalveluja Nivalassa, Ylivieskassa, Sievissä ja koko Kalajokilaakson alueella.

Kaikki toiminta tapahtuu asiakkaan ehdoilla. Kartoitamme mielellämme kaikki toimintamallit ja teemme ehdotuksia uusista toimintatavoista. Teemme kynnyksen matalaksi tutustua ja haluttaessa siirtyä sähköiseen asiointiin. Palvelupaketti räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti, yritys voi ulkoistaa koko taloushallintonsa tai vain osan siitä.

Yritysesittely

Kerralla oikein!

Ajankohtaista:

HELMITAULU REKRYTOI 

Talouspalvelut Helmitaulu Oy on 2013 perustettu pieni mutta vahvasti kasvava tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee Nivalassa, ja asiakaskunta on valtaosin Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalta. Tuotamme palvelun moderneilla työkaluilla ja asiakkaan halutessa täysin sähköisesti. Haemme nyt taloushallinnon ammattilaista monipuoliseen toimenkuvaan. Tehtävä on aluksi määräaikainen sijaisuus 31.8.2019 saakka. Työaika on 37,5 h/vko. Asiakaskuntamme on edelleen vahvassa kasvussa, ja hyvän tekijän löydettyämme työmahdollisuuksia on myös jatkossa.

Tehtävässä vastaat yrityksen asiakkaiden kirjanpidosta tilinpäätöksineen. Lisäksi tehtävään kuuluu mm. arvonlisä- ja veroilmoitukset sekä palkanlaskentaa. Käytämme Visma Fivaldi ohjelmistoa, jonka osaaminen olisi merkittävä etu. Olet itsenäinen ja kokenut taloushallinnon ammattilainen, joka on valmis ottamaan vastuuta sekä tekemään monipuolisia tehtäviä. Helmitaulu panostaa erinomaiseen asiakaskokemukseen, joten toivomme myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, joustavat työajat sekä kasvavan yrityksen yhdessä tekemisen meininkiä. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Palkka sopimuksen mukaan kokemukseen perustuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tj. Irma Laitinen, 0401701224

Hakemuksen voi toimittaa: irma.laitinen at helmitaulu.com

 

 

Asiakastiedotteet

Kirjaudu sisään.